Maya Angelou
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2005 (gościnnie)
8.7
Raj na Ziemi
Living Edens
1997 (głos) (narrator) (gościnnie)
8.1 1996 (ona sama)
7.7
Skrawki życia
How to Make an American Quilt
1995 Anna
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Clarice Mitchell (gościnnie)
7.6 1993 Ciotka June
0.0 1993 (ona sama)
6.4 1983 (gościnnie) (ona sama)
7.4
Ulica Sezamkowa
Sesame Street
1969 (gościnnie) (ona sama)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maya Angelou filmy Maya Angelou najlepsze filmy Maya Angelou zdjęcia Maya Angelou galeria Maya Angelou biografia Maya Angelou nominacje Maya Angelou nagrody i wyróżnienia Maya Angelou filmografia Maya Angelou aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.