Maximilian Krückl
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2004 Karl Wanner
0.0 2003 Xaver Fichtel (gościnnie)
7.5
Kobra - Oddział Specjalny: Druga zmiana
Alarm für Cobra 11 - Einsatz für Team 2
2003 Harry Beil (gościnnie)
0.0 2001 Kreuzbrucker (gościnnie)
0.0 1999
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Werner Weihmann (gościnnie)
5.0 1981 Pitt (gościnnie)
7.0 1978 Klaus / Whilby (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maximilian Krückl filmy Maximilian Krückl najlepsze filmy Maximilian Krückl zdjęcia Maximilian Krückl galeria Maximilian Krückl biografia Maximilian Krückl nominacje Maximilian Krückl nagrody i wyróżnienia Maximilian Krückl filmografia Maximilian Krückl aktor Maximilian Krückl scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.