Maximilian Haas
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Fabianin(gościnnie)
7.0 1997 Ulf (gościnnie)
0.0 1995 Justus Olsen (gościnnie)
5.0
Stefan Frank - lekarz znany i lubiany
Dr. Stefan Frank - Der Arzt dem die Frauen vertrauen
1995 Rüdiger Holzmann (gościnnie)
7.5 1992 Mischa Schubert (gościnnie)
6.5 1992 Rolf (gościnnie)
0.0 1988 Siegfried Klose (gościnnie)
7.0 1978 Tom / Jan Scherer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maximilian Haas filmy Maximilian Haas najlepsze filmy Maximilian Haas zdjęcia Maximilian Haas galeria Maximilian Haas biografia Maximilian Haas nominacje Maximilian Haas nagrody i wyróżnienia Maximilian Haas filmografia Maximilian Haas aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.