Max Tidof
Data urodzenia: 1960-03-18
Miejsce urodzenia: Polch, RFN (obecnie Niemcy)
Stan cywilny: żona Lisa Seitz (od 1989), dziecko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2005 Antonio Viccini
0.0 2002 Birger Nilius (gościnnie)
0.0 2001 Klaus Balzer (gościnnie)
6.0
Przed burzą
Sturmzeit
1999 Alex Lombard
6.2
Akcja nad Berlinem
Aktion über Berlin
1998 Ronald Berger (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Lennart Nielsen (gościnnie)
0.0 1994 Stan Grombovicz
7.2
Komisarz Rex
Kommissar Rex
1994 Martin Hanusch (gościnnie)
0.0 1985 (gościnnie)
5.0 1981 (gościnnie)
7.0 1978 Winkler (gościnnie)
7.8 1977 Peter Wallner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Max Tidof filmy Max Tidof najlepsze filmy Max Tidof zdjęcia Max Tidof galeria Max Tidof biografia Max Tidof nominacje Max Tidof nagrody i wyróżnienia Max Tidof filmografia Max Tidof aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.