Max Phipps
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 1999 Pa'u Tuzak (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Joe Goretski (gościnnie)
0.0 1995 Edward 'Dinosaur' Spence
7.6
McGregorowie
Snowy River: The McGregor Saga
1993 Komisarz Henry Dengate (gościnnie)
0.0 1992 Le Perouse / Dr McBryde (gościnnie)
7.7 1991 Bernie Dump
10.0 1989 Derek Harwood (gościnnie)
0.0 1986 J.B. Strapp
6.6
Dzikie wyspy
Nate and Hayes
1983 Ben Pease
8.0 1981 Gus Roach / Gordon Barlow (gościnnie)
10.0 1977 (gościnnie)
5.9
Samochody, które zjadły Paryż
Cars That Ate Paris, The
1974 Mulray
0.0 1972 Morris Answorth (gościnnie)
0.0 1969 Tony Spencer (gościnnie)
0.0 1961 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Max Phipps filmy Max Phipps najlepsze filmy Max Phipps zdjęcia Max Phipps galeria Max Phipps biografia Max Phipps nominacje Max Phipps nagrody i wyróżnienia Max Phipps filmografia Max Phipps aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.