Max Martini
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Jason Kent (gościnnie)
6.5 2011 Jason Kent (gościnnie)
8.0 2011 Frank Stevens
0.0 2010 Jason Kent (gościnnie)
0.0 2010 Jason Kent (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Jason Kent (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Jason Kent (gościnnie)
7.7 2009 Hal Lockwood (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Dave Atherton / Dr. Dave Burns / Dave Ellstrom (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 John Deckard (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Fletcher Moss (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Jason Kent (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Jason Kent (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Jason Kent (gościnnie)
7.8 2003 Jason Kent (gościnnie)
7.8 2002 Jason Kent (gościnnie)
6.7 2002 Jason Kent (gościnnie)
7.3 2002 Robert Keaton (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Jason Kent (gościnnie)
7.8
Poziom 9
Level 9
2000 Jason Kent (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Jason Kent (gościnnie)
0.0 1999 Jason Kent (gościnnie)
8.0
Ryzykowna Gra
Harsh Realm
1999 Jason Kent (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Jason Kent (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Jason Kent (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Jason Kent (gościnnie)
7.5 1990 Jason Kent (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Max Martini filmy Max Martini najlepsze filmy Max Martini zdjęcia Max Martini galeria Max Martini biografia Max Martini nominacje Max Martini nagrody i wyróżnienia Max Martini filmografia Max Martini aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.