Max Gold
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Judd (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 David Parker (gościnnie)
7.0 1998 Adwokat Mortona
0.0 1995 Grimes (gościnnie)
6.0 1995 Dr Mark Atherton (gościnnie)
7.6 1994 Służący
7.6 1984 Nigel Spearman / Geoffrey Clough / Obrońca (gościnnie)
9.0 1983 Walter Gay

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Max Gold filmy Max Gold najlepsze filmy Max Gold zdjęcia Max Gold galeria Max Gold biografia Max Gold nominacje Max Gold nagrody i wyróżnienia Max Gold filmografia Max Gold aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.