Max Gail
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
7.1
Rozwodnik Gary
Gary Unmarried
2008 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
8.1 2007 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
8.3 2006 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
3.1
Klan Walkerów
Sons & Daughters
2006 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
8.2 2005 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
10.0 2005 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Max Gail (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
9.5 1999 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
7.4
Pistolet
Gun
1997 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
8.6 1997 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
6.6 1997 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
7.1 1994 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
7.2
Doogie Howser, lekarz medycyny
Doogie Howser, M.D
1989 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
6.8
Proces w Berlinie
Judgment in Berlin
1988 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
6.3 1986 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
6.0 1983 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
7.2 1979 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
6.2 1979 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
10.0 1978 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
7.0 1975 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
8.8 1973 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
7.8
Brudny Harry
Dirty Harry
1971 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)
8.7 1971 Przewodnik Banana Boat Tour (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Max Gail filmy Max Gail najlepsze filmy Max Gail zdjęcia Max Gail galeria Max Gail biografia Max Gail nominacje Max Gail nagrody i wyróżnienia Max Gail filmografia Max Gail aktor Max Gail reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.