Max Faulkner
Data urodzenia: 1931
Miejsce urodzenia: Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 1995 Strażnik przy śnieżnym helikopterze
7.9
Robin z Sherwood
Robin of Sherwood
1984 Oliver (gościnnie)
8.5
Przygody Sherlocka Holmesa
Adventures of Sherlock Holmes, The
1984 John (gościnnie)
6.0 1977 Klient (gościnnie)
8.1
Kosmos 1999
Space: 1999
1975 Ted Clifford (gościnnie)
0.0 1972 Luke (gościnnie)
9.0 1970 (gościnnie)
7.9
Randall i duch Hopkirka
Randall & Hopkirk
1969 Pielęgniarz (gościnnie)
7.9
Tylko dla orłów
Where Eagles Dare
1968 Sierżant Hartmann(niewymieniony w czołówce)
8.0 1967 Koniarz (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Żołnierz UNIT (gościnnie)
0.0 1962 De Fleury
8.6 1962 Turner (1977) (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Recepcjonista (gościnnie)
5.0 1958 Tom (gościnnie)
8.5 1955 Stary Martin (gościnnie)
7.6 1955 Morales / Drugi czrno-brązowy żołnierz

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Max Faulkner filmy Max Faulkner najlepsze filmy Max Faulkner zdjęcia Max Faulkner galeria Max Faulkner biografia Max Faulkner nominacje Max Faulkner nagrody i wyróżnienia Max Faulkner filmografia Max Faulkner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.