Max Casella
Data urodzenia: 1967-06-06
Miejsce urodzenia: Waszyngton, Dystrykt Kolumbii, USA
Stan cywilny: żona Leona, dziecko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Leo D'Alessio (gościnnie)
7.0
Zabić, to tak łatwo powiedzieć
Killing Them Softly
2012
5.8
Zabić, jak to łatwo powiedzieć
Killing Them Softly
2012 Barry Caprio
6.2
Agent XXL: Rodzinny Interes
Big Mommas: Like Father, Like Son
2011 Leo D'Alessio (gościnnie)
6.5 2011 Leo D'Alessio (gościnnie)
8.1
Zakazane imperium
Boardwalk Empire
2010 Leo D'Alessio (gościnnie)
0.0 2009 Leo D'Alessio (gościnnie)
9.0 2007 Leo D'Alessio (gościnnie)
7.5 2005 Leo D'Alessio (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Leo D'Alessio (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Benny Fazio
10.0 1995 Leo D'Alessio (gościnnie)
6.2
Zagadki Cosby'ego
Cosby Mysteries, The
1994 Leo D'Alessio (gościnnie)
6.6
Gazeciarze
Newsies
1992 Leo D'Alessio (gościnnie)
7.2
Doogie Howser, lekarz medycyny
Doogie Howser, M.D
1989 Leo D'Alessio (gościnnie)
6.4 1985 Leo D'Alessio (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Max Casella filmy Max Casella najlepsze filmy Max Casella zdjęcia Max Casella galeria Max Casella biografia Max Casella nominacje Max Casella nagrody i wyróżnienia Max Casella filmografia Max Casella aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.