Maury Sterling
Data urodzenia: 1971-09-01
Miejsce urodzenia: Mill Valley, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
0.0 2011 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
8.0 2011 Max
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Sully (gościnnie)
7.9 2008 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
8.0 2004 Elmer (gościnnie)
7.3 2004 Neal Whitney (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
7.5 2002 Lewis (gościnnie)
7.3 2002 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
7.3 2002 Barry Ellis (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
6.9 2001 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Sprzedawca garnków (gościnnie)
7.3 2001 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
6.7 1999 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
7.6 1999 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
4.7 1998 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
0.0 1997 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
7.8 1996 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
5.8 1996 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
6.6
Epidemia
Outbreak
1995 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
8.0 1995 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
7.0 1995 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
7.8
Chłopiec poznaje świat
Boy Meets World
1993 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)
7.7 1968 Anders Molyneaux (2003) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maury Sterling filmy Maury Sterling najlepsze filmy Maury Sterling zdjęcia Maury Sterling galeria Maury Sterling biografia Maury Sterling nominacje Maury Sterling nagrody i wyróżnienia Maury Sterling filmografia Maury Sterling aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.