Maurice Godin
Data urodzenia: Toronto, K
Miejsce urodzenia: żona Paula

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Dr Hourani (gościnnie)
8.3 2011 George (gościnnie)
7.5
Powiedz, że mnie kochasz
Tell Me You Love Me
2007 Dr Hourani (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Dr Hourani (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Dr Hourani (gościnnie)
7.9 2003 Dr Hourani (gościnnie)
7.5 2002 Pierre LaCoste (gościnnie)
8.0
Byle do przodu
Still Standing
2002 Dr Hourani (gościnnie)
7.7
Kronika nie z tej ziemi
Chronicle, The
2001 Dr Hourani (gościnnie)
6.8
Na starcie
First Years
2001 Dr Hourani (gościnnie)
7.6 2001 Dr Hourani (gościnnie)
8.6 2000 Dr Hourani (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Dr Hourani (gościnnie)
7.9
Biuro
Working
1997 Dr Hourani (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Dr Hourani (gościnnie)
10.0 1996 Dr Hourani (gościnnie)
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Dr Hourani (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Dr Hourani (gościnnie)
7.5
Gęsia skórka
Goosebumps
1995 Dr Hourani (gościnnie)
7.2 1995 Dr Hourani (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Dr Hourani (gościnnie)
6.4 1994 Dr Hourani (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Sid (gościnnie)
7.1 1993 Dr Hourani (gościnnie)
10.0 1993 Dr Hourani (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Dr Hourani (gościnnie)
7.4 1990 Dr Hourani (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Dr Hourani (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Dr Hourani (gościnnie)
8.0 1988 Dr Hourani (gościnnie)
7.0 1987 Dr Hourani (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maurice Godin filmy Maurice Godin najlepsze filmy Maurice Godin zdjęcia Maurice Godin galeria Maurice Godin biografia Maurice Godin nominacje Maurice Godin nagrody i wyróżnienia Maurice Godin filmografia Maurice Godin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.