Maureen Beattie
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Iseabail Nic Aodh
6.8 2007 Profesor Denise Gregson (gościnnie)
8.3
Najgorszy tydzień mojego życia
Worst Week of my life, The
2004 Toni
0.0 1998 Alice Costigan
0.0 1997 Anna Crozier
0.0 1997 Alice Costigan
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Sonia Woodley (gościnnie)
0.0 1994 Vanda
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Sandra Nicholl (1991-1993)
0.0 1985 Mary
0.0 1966

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maureen Beattie filmy Maureen Beattie najlepsze filmy Maureen Beattie zdjęcia Maureen Beattie galeria Maureen Beattie biografia Maureen Beattie nominacje Maureen Beattie nagrody i wyróżnienia Maureen Beattie filmografia Maureen Beattie aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.