Matthias Zahlbaum
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2003 Andreas von Thiede
6.5 2000 Filip Weller, pracownik obserwatorium astronomicznego
10.0
Kapitan
Kapitän, Der
1997 Schnibben (gościnnie)
7.0 1997 Nilz Boden (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Stelter (gościnnie)
0.0 1995 Herr Nowak (gościnnie)
0.0 1993
0.0 1991

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Matthias Zahlbaum filmy Matthias Zahlbaum najlepsze filmy Matthias Zahlbaum zdjęcia Matthias Zahlbaum galeria Matthias Zahlbaum biografia Matthias Zahlbaum nominacje Matthias Zahlbaum nagrody i wyróżnienia Matthias Zahlbaum filmografia Matthias Zahlbaum aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.