Matthias Ponnier
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Klaus Wildleben(gościnnie)
0.0 1997 Allan Gray (gościnnie)
0.0 1995 Walter Fink (gościnnie)
6.5 1992 Ulrich Vogt (gościnnie)
0.0 1989 Leonhardt Berger / Jean-Paul Brubeck(gościnnie)
0.0 1988 (gościnnie)
0.0 1988 Knut Hinrichs (gościnnie)
10.0 1986 Horst Holzheim (1988) (gościnnie)
0.0 1983 Rudolf Kellner
0.0 1982 Herbert Schwamm (gościnnie)
5.0 1981 Klaus Sperber (gościnnie)
7.0 1978 Kronbeck (gościnnie)
6.2 1974 (gościnnie)
0.0 1972 Albin Koch (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Matthias Ponnier filmy Matthias Ponnier najlepsze filmy Matthias Ponnier zdjęcia Matthias Ponnier galeria Matthias Ponnier biografia Matthias Ponnier nominacje Matthias Ponnier nagrody i wyróżnienia Matthias Ponnier filmografia Matthias Ponnier aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.