Matthias Matz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2006 Norbert Kramm
7.7
Miłość puka do drzwi
Schmetterlinge im Bauch
2006 Henning Kossmann
0.0 2003 Erich(gościnnie)
0.0 2003 Pit Unzer (gościnnie)
6.5 2000 Erwin, pracownik obserwatorium astronomicznego
6.2
Akcja nad Berlinem
Aktion über Berlin
1998 Stephan Rubelli
7.0 1997 Markus Wandrey (gościnnie)
0.0 1995 Werner Losansky (gościnnie)
2.0 1994 Jörn Kaminke (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Matthias Matz filmy Matthias Matz najlepsze filmy Matthias Matz zdjęcia Matthias Matz galeria Matthias Matz biografia Matthias Matz nominacje Matthias Matz nagrody i wyróżnienia Matthias Matz filmografia Matthias Matz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.