Matthew Newton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Steve
0.0 2010 Jack
8.1
Porachunki
Underbelly
2008 Terry "Mr Asia" Clark
6.8 2006 Nick Driscoll
7.4 2005 Dr Nick Steele
6.6
Królowa potępionych
Queen of the Damned
2002 Armand
7.3 2001 David Collins
10.0 2000 Derek Garner
7.7 1999 Ka Jothee (gościnnie)
7.3
Zaginiony świat
Lost World, The
1999 Gawain (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Derek Cook / Isaac Talbot (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Josh Rogers (gościnnie)
7.6
McGregorowie
Snowy River: The McGregor Saga
1993 Szeregowy Horsefall (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Matthew Newton filmy Matthew Newton najlepsze filmy Matthew Newton zdjęcia Matthew Newton galeria Matthew Newton biografia Matthew Newton nominacje Matthew Newton nagrody i wyróżnienia Matthew Newton filmografia Matthew Newton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.