Matthew Marsh
Data urodzenia: 1954-07-08
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2010 Russell Cornish
6.8 2007 Russell Cornish
10.0
Przeżyć katastrofę
Surviving Disaster
2006 Russell Cornish
7.7
Prawo Murphy'ego
Murphy's Law
2003 Russell Cornish
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Russell Cornish
4.5 2001 Russell Cornish
8.0
Pan na dolinie
Monarch of the Glen
2000 Russell Cornish
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Russell Cornish
0.0 1998 Russell Cornish
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Russell Cornish
5.0 1996 Russell Cornish
0.0 1996 Russell Cornish
7.0 1995 Russell Cornish
5.0 1994 Russell Cornish
7.0 1993 Russell Cornish
8.4
Z biegiem lat
As Time Goes By
1992 Russell Cornish
7.2
Góry Księżycowe
Mountains of the Moon
1990 Russell Cornish
8.4 1990 Russell Cornish
9.2 1988 Russell Cornish
0.0 1988 Russell Cornish
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Russell Cornish
10.0 1985 Russell Cornish
10.0 1985 Russell Cornish

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Matthew Marsh filmy Matthew Marsh najlepsze filmy Matthew Marsh zdjęcia Matthew Marsh galeria Matthew Marsh biografia Matthew Marsh nominacje Matthew Marsh nagrody i wyróżnienia Matthew Marsh filmografia Matthew Marsh aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.