Matthew King
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2011 Mały Boris
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Min Ho Kwon (gościnnie)
10.0 2001 Spalding (seria 1) (głos)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Sam Hendricks (gościnnie)
8.0 1998 Goondianna Jones / Old Man Viska (głos)
7.0 1993 Jack Horsefield (gościnnie)
0.0
Ambasada
Embassy
1990 Allan (gościnnie)
0.0 1980 Oficer policji Arthur
10.0 1976 Policjant Logan
10.0 1969 Sanderson (gościnnie)
0.0 1967 Greg

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Matthew King filmy Matthew King najlepsze filmy Matthew King zdjęcia Matthew King galeria Matthew King biografia Matthew King nominacje Matthew King nagrody i wyróżnienia Matthew King filmografia Matthew King aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.