Matthew John Armstrong
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2011 Kalvin (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Zastępca Nick Fisher (gościnnie)
0.0 2007 Kalvin (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Kalvin (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Ted Sprague (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Elias Finch (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 William Preston (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Kalvin (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Kalvin (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Kalvin (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Kalvin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Matthew John Armstrong filmy Matthew John Armstrong najlepsze filmy Matthew John Armstrong zdjęcia Matthew John Armstrong galeria Matthew John Armstrong biografia Matthew John Armstrong nominacje Matthew John Armstrong nagrody i wyróżnienia Matthew John Armstrong filmografia Matthew John Armstrong aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.