Matthew Del Negro
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Mike Farallon (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Mike Farallon (gościnnie)
6.4 2010 Mike Farallon (gościnnie)
7.2 2009 Mike Farallon (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Agent Young (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Oficer Robb (gościnnie)
7.8
Piękni
Beautiful People
2005 Mike Farallon (gościnnie)
7.5 2005 Mike Farallon (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Mike Farallon (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Mike Farallon (gościnnie)
7.3 2002 Mike Farallon (gościnnie)
7.6
Ulica
$treet, The / Ka$a
2000 Mike Farallon (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Brian Cammarata (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Mike Farallon (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Matthew Del Negro filmy Matthew Del Negro najlepsze filmy Matthew Del Negro zdjęcia Matthew Del Negro galeria Matthew Del Negro biografia Matthew Del Negro nominacje Matthew Del Negro nagrody i wyróżnienia Matthew Del Negro filmografia Matthew Del Negro aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.