Matthew Chamberlain
Data urodzenia: 1964-06-06
Miejsce urodzenia: Nowa Zelandia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Owidiusz (gościnnie)
0.0 2010 Owidiusz (gościnnie)
8.1
Spartakus: Krew i piach
Spartacus: Blood and Sand
2010 Owidiusz (gościnnie)
7.7 2009 Owidiusz (gościnnie)
9.1
Legenda Wilhelma Tella
Legend of William Tell, The
1998 Owidiusz (gościnnie)
7.0
Przerażacze
Frighteners, The
1996 Owidiusz (gościnnie)
6.6
Herkules
Hercules: The Legendary Journeys
1995 Owidiusz (gościnnie)
6.4
Xena: wojownicza księżniczka
Xena: Warrior Princess
1995 Owidiusz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Matthew Chamberlain filmy Matthew Chamberlain najlepsze filmy Matthew Chamberlain zdjęcia Matthew Chamberlain galeria Matthew Chamberlain biografia Matthew Chamberlain nominacje Matthew Chamberlain nagrody i wyróżnienia Matthew Chamberlain filmografia Matthew Chamberlain aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.