Matt Winston
Data urodzenia: 1970-02-03
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona Amy Smallman (od 11.10.1998), 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Frank Jeffries (gościnnie)
0.0 2011 Frank Jeffries (gościnnie)
0.0 2011 Frank Jeffries (gościnnie)
7.2 2011 Frank Jeffries (gościnnie)
7.1 2011 Sergiusz (gościnnie)
6.3 2010 Frank Jeffries (gościnnie)
7.7 2009 Evan Hinkle (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Mitch Cavanaugh (gościnnie)
7.9 2008 Frank Jeffries (gościnnie)
7.5
John z Cincinnati
John from Cincinnati
2007 Frank Jeffries (gościnnie)
7.8 2007 Pracownik Buy More (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Frank Jeffries (gościnnie)
5.1
Duża przerwa
Teachers
2006 Frank Jeffries (gościnnie)
5.0 2006 Frank Jeffries (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Frank Jeffries (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Nick Martin (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Frank Jeffries (gościnnie)
7.5 2005 Frank Jeffries (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Frank Jeffries (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Lazaro (gościnnie)
7.9 2003 Frank Jeffries (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Frank Jeffries (gościnnie)
7.5 2002 Brian Babbage (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Frank Jeffries (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Terry (gościnnie)
7.6 2001 Dr Jeffrey Steadman (gościnnie)
7.3 2001 Frank Jeffries (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Frank Jeffries (gościnnie)
8.4
Podziemny krąg
Fight Club
1999 Frank Jeffries (gościnnie)
9.5
Z życia gwiazd
Movie Stars
1999 Frank Jeffries (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Frank Jeffries (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Fotograf (gościnnie)
6.4
Peacemaker
Peacemaker, The
1997 Frank Jeffries (gościnnie)
8.0
Droga do sławy
Fame L.A.
1997 Frank Jeffries (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Frank Jeffries (gościnnie)
7.0 1996 Frank Jeffries (gościnnie)
7.0 1995 Frank Jeffries (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Urzędnik (gościnnie)
7.6 1993 Frank Jeffries (gościnnie)
7.3 1990 Frank Jeffries (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Eugene (gościnnie)
10.0 1954 Frank Jeffries (gościnnie)
0.0

0 Frank Jeffries (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Matt Winston filmy Matt Winston najlepsze filmy Matt Winston zdjęcia Matt Winston galeria Matt Winston biografia Matt Winston nominacje Matt Winston nagrody i wyróżnienia Matt Winston filmografia Matt Winston aktor Matt Winston scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.