Matt Ross
Data urodzenia: 1970-01-03
Miejsce urodzenia: Greenwich, Connecticut, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
5.5

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Charles Montgomery (gościnnie)
7.2
Good Night and Good Luck
Good Night, and Good Luck.
2005 Charlie DiMasa (gościnnie)
7.7
Inwazja
Invasion
2005 Charlie DiMasa (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Neil Meredith (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Charlie DiMasa (gościnnie)
7.4
Czerwona róża
Rose Red
2002 Charlie DiMasa (gościnnie)
7.3 2002 Paul Burton (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Daniel Showalter (gościnnie)
7.1 2000 Charlie DiMasa (gościnnie)
6.6
Człowiek firmy
Company Man
2000 Charlie DiMasa (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Charlie DiMasa (gościnnie)
6.6
Zmęczenie materiału
Pushing Tin
1999 Charlie DiMasa (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Charlie DiMasa (gościnnie)
5.6 1998 Charlie DiMasa (gościnnie)
7.4
Bez twarzy
Face/Off
1997 Charlie DiMasa (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Charlie DiMasa (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Charlie DiMasa (gościnnie)
7.6
12 małp
Twelve Monkeys
1995 Charlie DiMasa (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Charlie DiMasa (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Matt Ross filmy Matt Ross najlepsze filmy Matt Ross zdjęcia Matt Ross galeria Matt Ross biografia Matt Ross nominacje Matt Ross nagrody i wyróżnienia Matt Ross filmografia Matt Ross aktor Matt Ross reżyser Matt Ross scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.