Matt Lanter
Data urodzenia: 1983-04-01
Miejsce urodzenia: Massillon, Ohio, USA

Biografia:
Matt urodził się w Ohio w 1983 roku. W wieku 8 lat przeprowadził się do Atlanty (stan Georgia). Większość swojego czasu spędzał na uprawianiu sportu - baseball, football, golf. Jego zamiłowanie do baseballu doprowadziło go na pozycję pałkarza w drużynie Atlanta Braves. Po ukończeniu szkoły średniej, zainteresowanie filmem i telewizją wzbudziło w nim marzenie o zostaniu aktorem. Podczas studiów na Uniwersytecie Georgii, Matt zdecydował się na przeprowadzkę do Los Angeles w celu spełnienia marzeń o aktorstwie. Decyzja ta okazała się właściwa, gdyż wkrótce po tym Matt otrzymał rolę w serialu "Miasteczko Point Pleasant". Wystąpił także w "8 Simple Rules for Dating My Teenage Daughter", a także "Trzy na jednego". Ponadto Matt pracował jako model oraz zagrał w kilku reklamach.
8.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Adam (gościnnie)
0.0 2012 Adam (gościnnie)
6.8 2012 Sled (głos)
0.0 2011 Adam (gościnnie)
5.9
Współlokatorka
Roommate, The
2011 Adam (gościnnie)
5.8
Ty będziesz następna
Sorority Row
2009 Adam (gościnnie)
6.8
Gwiezdne wojny: Wojny klonów
Star Wars: The Clone Wars
2008 Adam (gościnnie)
5.0 2008 Adam (gościnnie)
7.1 2008 Liam Court
8.1 2007 Adam (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Brody Mitchum (gościnnie)
8.3 2006 Adam (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Adam (gościnnie)
7.7
Miasteczko Point Pleasant
Point Pleasant
2005 Adam (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Adam (gościnnie)
7.5 2002 Clay Bridges (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Ryan Lansco (2007) (gościnnie)
0.0

0 Adam (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Matt Lanter filmy Matt Lanter najlepsze filmy Matt Lanter zdjęcia Matt Lanter galeria Matt Lanter biografia Matt Lanter nominacje Matt Lanter nagrody i wyróżnienia Matt Lanter filmografia Matt Lanter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.