Matt Frewer
Data urodzenia: 1958-01-04
Miejsce urodzenia: Waszyngton, Dystrykt Kolumbii, USA
Stan cywilny: żona Amanda Hillwood (od 10.11.1984), córka

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Zaraza (gościnnie)
0.0 2012 Zaraza (gościnnie)
0.0 2011 Zaraza (gościnnie)
2.8 2010 Zaraza (gościnnie)
7.2 2009 Zaraza (gościnnie)
6.3 2009 Zaraza (gościnnie)
7.6 2009 Zaraza (gościnnie)
7.7 2006 Zaraza (gościnnie)
8.4 2006 Zaraza (gościnnie)
7.5
Wywiad
Intelligence
2006 Zaraza (gościnnie)
6.7
Harcerz Lazlo
Camp Lazlo
2005 Zaraza (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Zaraza (gościnnie)
6.5
Mistrzowie horroru
Masters of Horror
2005 Zaraza (gościnnie)
7.8 2002 Zaraza (gościnnie)
7.5
11. godzina
Eleventh Hour, The
2002 Zaraza (gościnnie)
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 Zaraza (gościnnie)
7.5 1998 Zaraza (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Zaraza (gościnnie)
6.8 1996 Zaraza (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Zaraza (gościnnie)
7.8 1996 Zaraza (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Zaraza (gościnnie)
6.4
Głupi i głupszy
Dumb and Dumber
1995 Zaraza (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Zaraza (gościnnie)
7.5
Bastion
Stand, The
1994 Zaraza (gościnnie)
7.6 1993 Zaraza (gościnnie)
4.6 1992 Zaraza (gościnnie)
7.2 1992 Zaraza (gościnnie)
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 Zaraza (gościnnie)
5.4 1987 Zaraza (gościnnie)
8.6 1987 Zaraza (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Zaraza (gościnnie)
4.8 1984 Zaraza (gościnnie)
7.9
Robin z Sherwood
Robin of Sherwood
1984 Zaraza (gościnnie)
8.1
Sens życia wg Monty Pythona
Monty Python's The Meaning of Life
1983 Zaraza (gościnnie)
7.4
Bogowie dyscypliny
Lords of Discipline, The
1983 Zaraza (gościnnie)
8.1
Karmazynowe Ubezpieczenie Ostateczne
Crimson Permanent Assurance, The
1983 Zaraza (gościnnie)
7.1 1982 Zaraza (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Matt Frewer filmy Matt Frewer najlepsze filmy Matt Frewer zdjęcia Matt Frewer galeria Matt Frewer biografia Matt Frewer nominacje Matt Frewer nagrody i wyróżnienia Matt Frewer filmografia Matt Frewer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.