Matt Bushell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dennis Hobart (gościnnie)
0.0 2010 Dennis Hobart (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Dennis Hobart (gościnnie)
7.2 2009 Dennis Hobart (gościnnie)
7.7 2009 Leeman Jones (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 David Caddick (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Gondry (gościnnie)
6.2
Wydział Gemini
Gemini Division
2008 Dennis Hobart (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Mike Vilanueva (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Dennis Hobart (gościnnie)
8.0 2007 Dennis Hobart (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Pomocnik Lindermana (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Dennis Hobart (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Trener Adam Hawthorne (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Dennis Hobart (gościnnie)
7.3 2004 Marvin Hummel (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Dennis Hobart (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dennis Hobart (gościnnie)
7.3 2002 Matt Bushell (2008) (gościnnie)
7.6 2002 Dennis Hobart (gościnnie)
7.6 1999 Dennis Hobart (gościnnie)
7.6 1993 Dennis Hobart (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Matt Bushell filmy Matt Bushell najlepsze filmy Matt Bushell zdjęcia Matt Bushell galeria Matt Bushell biografia Matt Bushell nominacje Matt Bushell nagrody i wyróżnienia Matt Bushell filmografia Matt Bushell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.