Matt Battaglia
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2011 Vince (gościnnie)
0.0 2009 Vince (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Vince (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Curtis Nett (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Kapitan William Fuller (gościnnie)
7.3 2004 Hayden Green (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Vince (gościnnie)
7.3 2002 Dr Trevor Valone (gościnnie)
8.5
Detektywi na tropie
Michael Richards Show, The
2000 Vince (gościnnie)
10.0 2000 Vince (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Vince (gościnnie)
8.1 2000 Vince (gościnnie)
6.0
Brawo, bis!
Encore! Encore!
1998 Vince (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Vince (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Dean (gościnnie)
6.9 1998 Vince (gościnnie)
4.0 1997 Vince (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Vince (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Vince (gościnnie)
6.4 1995 Vince (gościnnie)
7.0 1995 Vince (gościnnie)
7.0
Błękit nieba
Blue Sky
1994 Vince (gościnnie)
7.8 1994 Vince (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Vince (gościnnie)
6.8
Drzewo Jozuego
Joshua Tree
1993 Vince (gościnnie)
7.5
W pułapce czasu
Time Trax
1993 Vince (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Vince (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Vince (gościnnie)
10.0 1991 Vince (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Vince (gościnnie)
8.6 1990 Vince (gościnnie)
8.4 1990 Gliniarz (gościnnie)
8.4 1990 Vince (gościnnie)
7.1 1989 Vince (gościnnie)
7.2 1989 Vince (gościnnie)
5.7 1989 Vince (gościnnie)
6.3 1986 Vince (gościnnie)
7.0 1979 Vince (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Matt Battaglia filmy Matt Battaglia najlepsze filmy Matt Battaglia zdjęcia Matt Battaglia galeria Matt Battaglia biografia Matt Battaglia nominacje Matt Battaglia nagrody i wyróżnienia Matt Battaglia filmografia Matt Battaglia aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.