Matt Barr
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Keith van der Woodsen (gościnnie)
7.5 2010 Keith van der Woodsen (gościnnie)
7.6
Wyspa Harpera
Harper's Island
2009 Keith van der Woodsen (gościnnie)
7.7 2009 Trevor McBoyd (gościnnie)
7.5
Imprezowo
Swingtown
2008 Keith van der Woodsen (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Keith van der Woodsen (gościnnie)
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 Mike (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.3 2006 Keith van der Woodsen (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Keith van der Woodsen (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Logan Corman (gościnnie)
7.5 2005 Keith van der Woodsen (gościnnie)
7.3 2004 Thomas Brighton (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Psycho Derek (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Keith van der Woodsen (gościnnie)
7.3 2002 Zamachowiec
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Bellermine Quisk (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Matt Barr filmy Matt Barr najlepsze filmy Matt Barr zdjęcia Matt Barr galeria Matt Barr biografia Matt Barr nominacje Matt Barr nagrody i wyróżnienia Matt Barr filmografia Matt Barr aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.