Mats Blomgren
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Torbjörn
6.5
Komisarz Winter
Kommissarie Winter
2010 Lejon
0.0 2007 Birger Andersson
0.0 2006 Anders(gościnnie)
6.0 2006 Thore Lindvall (gościnnie)
0.0 2005 Hans-Jörgen
0.0 2005 Sjöberg
0.0 2003 Kjell
7.5
Tylko razem
Tillsammans
2000
0.0 1971 Policjant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mats Blomgren filmy Mats Blomgren najlepsze filmy Mats Blomgren zdjęcia Mats Blomgren galeria Mats Blomgren biografia Mats Blomgren nominacje Mats Blomgren nagrody i wyróżnienia Mats Blomgren filmografia Mats Blomgren aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.