Mathieu Carrière
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.6 2008 Robert Broda
7.0 2006 König (gościnnie)
0.0 2001 Dr Schönemann (gościnnie)
0.0 2000 Julian Dossena
0.0 1999
8.6
Żar pustyni
Deserto di fuoco
1997 François Legrand
7.0 1997 Fabian Keusch (gościnnie)
7.0 1996 Raska
0.0 1995 Jasper Balder
8.5
Między nami
Unter uns
1994 Dr Karl
0.0 1993 Werner Westfal
0.0 1992 Werner Westfal
8.0
Narzeczeni
Promessi sposi, I
1989 Hrabia Attilio
5.0 1981 Armin Steiner (gościnnie)
0.0 1978 Karl Siebrecht
7.8 1977 John Malven (gościnnie)
7.0 1974 Owen Wingrave
6.2 1974 Walter Solms / Heinz Bruhn / Max Binder (gościnnie)
10.0 1969 Alfred Steger (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mathieu Carrière filmy Mathieu Carrière najlepsze filmy Mathieu Carrière zdjęcia Mathieu Carrière galeria Mathieu Carrière biografia Mathieu Carrière nominacje Mathieu Carrière nagrody i wyróżnienia Mathieu Carrière filmografia Mathieu Carrière aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.