Masayo Kurata
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.5 2010 Sunny (głos)
8.4 2008 Lakshata Chawla (głos)
6.9 2007 Chizuru Sakaki (głos) (gościnnie)
8.3 2006 Rakshata Chawla (głos)
0.0 2005 Subaru Mikage (głos)
8.4 2005 Tomoe Kashiwaba (głos)
8.1 2005 Fasalina (głos)
8.7 2005 Jill (głos) (gościnnie)
7.2 2004 Koyomi Hare Nanaka (głos)
7.2 2004 Senou Ai (głos)
8.4 2003 Lucy Askam (głos)
7.0 2003 Aiko Marie Harmony (głos)
7.9 2002 Shinobu Maehara (głos)
8.7 2002 Mayura Lapats (głos)
7.5 2002 Yayoi Hoshikawa (głos)
7.9 2001 Xeres Adjani (głos)
4.5 2001 Karinka 2-Shiki (głos)
9.0 2001 Młoda dziewczyna (głos) (gościnnie)
7.5 2000 Shinobu Maehara (głos)
7.8 2000 Lisa (głos) (gościnnie)
7.9 1999 Karinka (głos)
7.0
Agent Aika
Aika
1997 Czarna Delmo (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Masayo Kurata filmy Masayo Kurata najlepsze filmy Masayo Kurata zdjęcia Masayo Kurata galeria Masayo Kurata biografia Masayo Kurata nominacje Masayo Kurata nagrody i wyróżnienia Masayo Kurata filmografia Masayo Kurata aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.