Masato Hirano
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2009 Karumoru (głos)
8.2 2007 Doktor (głos)
7.1
Kitaro
Gegege no Kitarô
2007 Abura-Sumashi (głos)
8.8 2006 Samon Yotsuya (głos)
9.0 2003 Reshio Sulijet (głos)
8.3 1999 Gor?sei (głos)
6.9
Yu-Gi-Oh!
Yu-Gi-Oh! Yami no Games
1998 Nauczyciel Karita (głos) (gościnnie)
8.0
Magiczni Wojownicy
Slayers Next, The
1996 Demia (głos)
8.0
Magiczni Wojownicy
Slayers, The
1995 Zolf / Mag (głos)
8.8 1994 Genta Kitahara (głos)
8.7
Rodzina Trappów
Trapp ikka monogatari
1991 Hans (głos)
7.9
3 x 3 Oczy
Sazan aizu
1991 Transwestyta (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Zemsta Coolera
Dragonball Z 5: Tobikkiri no saikyô tai saikyô
1991 Neizu (głos)
7.8
Dragon Ball: Wielka tajemnicza przygoda
Doragon bôru: Makafushigi dai bôken
1988 Żołnierz (głos)
8.0 1988 Yûji Takeyama / Szpieg / Radny (głos)
9.3 1986 Lloyd (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Man Wolf (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Masato Hirano filmy Masato Hirano najlepsze filmy Masato Hirano zdjęcia Masato Hirano galeria Masato Hirano biografia Masato Hirano nominacje Masato Hirano nagrody i wyróżnienia Masato Hirano filmografia Masato Hirano aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.