Masato Amada
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2007 Nagatani (głos)
8.0 2006 Kyuunosuke Masumitsu (głos)
5.0 2003 Otaku #2 (głos)
6.6 2002 Daisuke Hagiwara (głos)
6.0 1999 Operator (głos)
8.0 1997 Hattarino (głos)
8.2 1995 Mitchell Gorô Tanabe (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Masato Amada filmy Masato Amada najlepsze filmy Masato Amada zdjęcia Masato Amada galeria Masato Amada biografia Masato Amada nominacje Masato Amada nagrody i wyróżnienia Masato Amada filmografia Masato Amada aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.