Masashi Yabe
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Właściciel sklepu z ramen (głos)
7.1 2011 Bei (głos)
8.6 2010 Ojciec Iwasaw'y (głos)
8.1 2010 Kappa (głos)
7.9 2010 Zapaśnik Obashi (głos) (gościnnie)
8.0 2009 Yōsuke Sakaguchi (głos) (gościnnie)
8.0 2009 Baitakun (głos) (gościnnie)
8.2 2008 Kai (głos) (gościnnie)
8.3 2007 Hideyoshi Sarutob (głos)
7.1 2007 Miguel (głos)
7.0 2007 Glenborash Droka Zaki (głos)
8.3 2006 Mężczyzna (głos)
8.0 2006 Ebisu no Zukin (głos)
7.2 2006 Kyuuhachi Ichijiku / Deko (głos) (goś
7.5 2006 Redaktor naczelny C (głos)
5.9 2006 Shinichi Samesuga (głos)
7.3 2004 Jouichiro Nishi (głos)
7.5 2004 White Tiger Nizaemon (głos)
8.0 2004 Ishigami Ichiro (głos)
6.5 2004 Akagane no Isoroku (głos)
8.0 2004 Kurumadani Zennosuke (głos)
8.2 2002 Hazardzista (głos)
7.2 2002 Takeshi
8.1 2001 Chłopiec / Nowy uczeń / Szef kuchni / Mężczyzna / Sekretarz / Nauczyciel / Kuzyn Tohru
8.0 2001 Kalen Bog (głos)
7.3 2001 Ninja # 1 (głos)
5.0 2000 Klient (głos)
7.7 1999 Klient (głos)
9.0 1997 Kôji Andô (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Masashi Yabe filmy Masashi Yabe najlepsze filmy Masashi Yabe zdjęcia Masashi Yabe galeria Masashi Yabe biografia Masashi Yabe nominacje Masashi Yabe nagrody i wyróżnienia Masashi Yabe filmografia Masashi Yabe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.