Masaru Ikeda
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.6 2011 Koreyoshi Kitamura (głos)
7.8 2007 Koreyoshi Kitamura (głos)
8.2 2006 Koreyoshi Kitamura (głos)
6.8
Project Blue: SOS dla Ziemi!
Project Blue Earth SOS
2006 Koreyoshi Kitamura (głos)
8.4
Notatnik śmierci
Death Note
2006 Koreyoshi Kitamura (głos)
6.5 2003 Koreyoshi Kitamura (głos)
7.0 2003 Koreyoshi Kitamura (głos)
8.7
W poszukiwaniu pełni księżyca
Full Moon wo Sagashite
2002 Koreyoshi Kitamura (głos)
7.9 2001 Koreyoshi Kitamura (głos)
7.3
Sakura - wojny ducha
Sakura taisen
2000 Koreyoshi Kitamura (głos)
10.0 1999 Koreyoshi Kitamura (głos)
8.0 1997 Koreyoshi Kitamura (głos)
8.2 1996 Koreyoshi Kitamura (głos)
8.1 1994 Koreyoshi Kitamura (głos)
10.0 1994 Koreyoshi Kitamura (głos)
6.9 1992 Koreyoshi Kitamura (głos)
6.0 1992 Koreyoshi Kitamura (głos)
7.0 1991 Koreyoshi Kitamura (głos)
0.0 1990 Koreyoshi Kitamura (głos)
9.2 1987 Koreyoshi Kitamura (głos)
7.8 1987 Koreyoshi Kitamura (głos)
10.0 1985 Koreyoshi Kitamura (głos)
10.0 1981 Koreyoshi Kitamura (głos)
7.8 1978 Koreyoshi Kitamura (głos)
7.7
Yattaman
Yattâman
1977 Koreyoshi Kitamura (głos)
5.5 1975 Koreyoshi Kitamura (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Masaru Ikeda filmy Masaru Ikeda najlepsze filmy Masaru Ikeda zdjęcia Masaru Ikeda galeria Masaru Ikeda biografia Masaru Ikeda nominacje Masaru Ikeda nagrody i wyróżnienia Masaru Ikeda filmografia Masaru Ikeda aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.