Masane Tsukayama
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Dyrektor Szpitala Shima
0.0 2008 (gościnnie)
8.7
Krwawy Poniedziałek
Buraddi mandei
2008 Profesor
8.2 2007 Hyoudou Kazutaka (głos)
7.2 2007 Eisuke Harukawa / HAL (głos)
8.0 2006 (głos) (narrator)
9.0 2006 (narrator)
8.2 2005 Washizu Iwao (głos)
10.0 2004 Kasai Yoshiyuki
0.0 2003 Kasuke
8.2 2002 Juliano (głos)
8.4
Millennium Actress
Sennen joyû
2001 Człowiek z blizną (głos)
7.0 1999
0.0 1995 Sorai Ogy?
9.1 1988 Ernst Von Eisenach (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Masane Tsukayama filmy Masane Tsukayama najlepsze filmy Masane Tsukayama zdjęcia Masane Tsukayama galeria Masane Tsukayama biografia Masane Tsukayama nominacje Masane Tsukayama nagrody i wyróżnienia Masane Tsukayama filmografia Masane Tsukayama aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.