Masaharu Satô
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.2 2010 Hasan (głos)
8.4 2009 Ivan Dreyar (głos) (gościnnie)
8.4 2008 Czarny Król (głos) (gościnnie)
5.0
Bakugan: Młodzi wojownicy
Bakugan Battle Brawlers
2007 HAL-G (głos) (gościnnie)
8.8 2006 Genshiro (głos)
9.1 2006 Shujin Konpeitou (głos)
8.1 2005 Nero (głos)
8.0 2004 Gyoukaku Kumoi (głos) (gościnnie)
8.3
Get Backers
Gettobakkâzu dakkanya
2002 Gen Radou (głos)
7.7 1999 Victor (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Shen Lóng, Black (głos)
7.7
Dragon Ball: Sposób by stać się silniejszym
Dragonball: Saikyô e no michi
1996 Black (głos)
0.0 1996 Tajemniczy Nork (głos)
8.0
Magiczni Wojownicy
Slayers, The
1995 Soromu / Mag (głos) (gościnnie)
8.0 1995 Citron / Starzec (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Atak Smoka
Dragon Ball Z 13: Ryûken bakuhatsu!! Gokû ga yaraneba dare ga yaru
1995 Kame Sennin (głos)
7.9 1994 Larry Randolph (głos)
8.5 1994 Bikens (głos)
7.8
Yaiba - Legendarny samuraj
Kenyuu Densetsu Yaiba
1993 Musashi Miyamoto (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Legendarny Super Saiyan
Dragon Ball Z 8: Moetsukiro!! Nessen retsusen-chô gekisen
1993 Król Vegeta (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Zemsta Coolera
Dragonball Z 5: Tobikkiri no saikyô tai saikyô
1991 Dôre (głos)
7.6
Dragon Ball Z: Drzewo Mocy
Doragon bôru Z 3: Chikyû marugoto chô kessen
1990 Rakasei (głos)
10.0 1989 Erlache
5.2 1988 Gilmer, Strażnik dzieci A (głos)
7.8 1987 Taiga / Shie / Samato
9.3 1986 Terry (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Assistant Black (głos)
8.0 1983 Lette (głos)
9.0 1982 Bar Manager (głos)
7.7 1981 Pagos (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Masaharu Satô filmy Masaharu Satô najlepsze filmy Masaharu Satô zdjęcia Masaharu Satô galeria Masaharu Satô biografia Masaharu Satô nominacje Masaharu Satô nagrody i wyróżnienia Masaharu Satô filmografia Masaharu Satô aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.