Marzena Weselińska
Data urodzenia: 1972

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2006 Kobieta w lokalu - miejscu zamachu na "Buksa" (niewymieniony w czołów
5.7
Mistrzowie kaijudo
Duel Masters
2002 (polski dubbing)
4.8 2001 Strażniczka miejska
4.2 2000 Śruba, więźniarka w Areszcie Śledczym (gościnnie)
6.8 1999
7.4 1997 (gościnnie)
6.5 1988 Kelnerka w "Gwiazdeczce" (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marzena Weselińska filmy Marzena Weselińska najlepsze filmy Marzena Weselińska zdjęcia Marzena Weselińska galeria Marzena Weselińska biografia Marzena Weselińska nominacje Marzena Weselińska nagrody i wyróżnienia Marzena Weselińska filmografia Marzena Weselińska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.