Marzena Manteska
Data urodzenia: 1962-07-27
Miejsce urodzenia: Nysa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2010 Agnieszka, koleżanka Romy (gościnnie)
7.3 1989 Panna w scenie "Balu u Senatora" II, Anioł w scenie egzorcyzmów księdza Piotra
6.5 1988 Nina Przetakiewiczówna, kuzynka Ostoi opiekująca się Berg-Siedlecką (
7.6 1988 Agnieszka, dziewczyna Jerzego
6.9 1987 Sylwia Głowacka
7.0 1987 Zula Skalska, siostrzenica Karolaka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marzena Manteska filmy Marzena Manteska najlepsze filmy Marzena Manteska zdjęcia Marzena Manteska galeria Marzena Manteska biografia Marzena Manteska nominacje Marzena Manteska nagrody i wyróżnienia Marzena Manteska filmografia Marzena Manteska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.