Maryann Plunkett
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2010 Pamela Pomeroy
7.7 2010 Pamela Pomeroy
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Pamela Pomeroy (gościnnie)
6.9
Polubić czy poślubić
Fools Rush In
1997 Pamela Pomeroy
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Pamela Pomeroy
6.3 1986 Pamela Pomeroy
5.7 1986 Pamela Pomeroy

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maryann Plunkett filmy Maryann Plunkett najlepsze filmy Maryann Plunkett zdjęcia Maryann Plunkett galeria Maryann Plunkett biografia Maryann Plunkett nominacje Maryann Plunkett nagrody i wyróżnienia Maryann Plunkett filmografia Maryann Plunkett aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.