Mary Tamm
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2009 Meg Nut
0.0 2002 Danuta (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Lyn Baker (gościnnie)
7.5
Zawodowcy
CI5: The New Professionals
1998 Maggie (gościnnie)
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Ciotka Alice (gościnnie)
6.8 1992 Marilyn (gościnnie)
0.0 1990 (gościnnie)
6.0 1986 (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Virginia Wilson (gościnnie)
9.5 1982 Penny Crosbie (1993-1995)
0.0 1981 Jill Fraser
4.6
Powrót Świętego
Return of the Saint, The
1978 Gerri Hanson (gościnnie)
10.0 1973 Ruth (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Romana

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mary Tamm filmy Mary Tamm najlepsze filmy Mary Tamm zdjęcia Mary Tamm galeria Mary Tamm biografia Mary Tamm nominacje Mary Tamm nagrody i wyróżnienia Mary Tamm filmografia Mary Tamm aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.