Mary-Pat Green
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Erin Murphy (gościnnie)
7.0
Pępek świata
Middle, The
2009 Siostra Abagail (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Biurokrata (gościnnie)
9.5 2006 Siostra Abagail (gościnnie)
8.1 2005 Siostra Abagail (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Siostra Abagail (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Siostra Abagail (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Siostra Abagail (gościnnie)
5.2
Jak wychować tatę
Raising Dad
2001 Siostra Abagail (gościnnie)
6.8
Na starcie
First Years
2001 Siostra Abagail (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Ksiądz (gościnnie)
7.2
Norman w tarapatach
Norm Show, The
1999 Siostra Abagail (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Siostra Abagail (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Siostra Abagail (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Siostra Abagail (gościnnie)
6.9 1998 Siostra Abagail (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Siostra Abagail (gościnnie)
8.5 1996 Siostra Abagail (gościnnie)
10.0 1996 Siostra Abagail (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Siostra Abagail (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Siostra Abagail (gościnnie)
7.4
Pod koszem
Hang Time
1995 Siostra Abagail (gościnnie)
8.0 1995 Siostra Abagail (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Siostra Abagail (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Jeannie (gościnnie)
7.5 1993 Siostra Abagail (gościnnie)
0.0 1993 Siostra Abagail (gościnnie)
7.6 1993 Siostra Abagail (gościnnie)
6.7 1992 Siostra Abagail (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Siostra Abagail (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Siostra Abagail (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Siostra Abagail (gościnnie)
7.3 1990 Siostra Abagail (gościnnie)
7.2 1989 Siostra Abagail (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Marge / Max / Mary-Pat (gościnnie)
8.1
Taksówkarz
Taxi Driver
1976 Siostra Abagail (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mary-Pat Green filmy Mary-Pat Green najlepsze filmy Mary-Pat Green zdjęcia Mary-Pat Green galeria Mary-Pat Green biografia Mary-Pat Green nominacje Mary-Pat Green nagrody i wyróżnienia Mary-Pat Green filmografia Mary-Pat Green aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.