Mary Pat Gleason
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2011 Panna Elenora Butters (gościnnie)
6.0 2008 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Charlotte McAddo (gościnnie)
7.8 2007 Pracownik kostnicy (gościnnie)
8.7 2005 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Crystal Jones (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Panna Elenora Butters (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Panna Elenora Butters (gościnnie)
6.1
Ewolucja
Evolution
2001 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.0 1999 Panna Elenora Butters (gościnnie)
8.1
Zapytaj Harriet
Ask Harriet
1998 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Panna Elenora Butters (gościnnie)
5.8 1996 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.4
Czarownice z Salem
Crucible, The
1996 Panna Elenora Butters (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.6
Spacer w chmurach
Walk in the Clouds, A
1995 Panna Elenora Butters (gościnnie)
6.3
Święty związek
Holy Matrimony
1994 Panna Elenora Butters (gościnnie)
6.2
Miłosne wybory
Speechless
1994 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.5
Tajny świat Alex Mack
Secret World of Alex Mack, The
1994 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Pielęgniarka Sizemore (gościnnie)
4.5 1993 Panna Elenora Butters (gościnnie)
0.0 1993 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.6 1993 Panna Elenora Butters (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.0
Nagi instynkt
Basic Instinct
1992 Panna Elenora Butters (gościnnie)
5.8
Kłopoty z facetami
Man Trouble
1992 Panna Elenora Butters (gościnnie)
6.8
W obronie życia
Defending Your Life
1991 Panna Elenora Butters (gościnnie)
9.5 1991 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.0 1991 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.3 1991 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.4
Byle do dzwonka
Saved by the Bell
1989 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.2 1989 Panna Elenora Butters (gościnnie)
6.8 1988 Panna Elenora Butters (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.2 1988 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Panna Elenora Butters (gościnnie)
8.5 1986 Panna Elenora Butters (gościnnie)
5.7 1986 Panna Elenora Butters (gościnnie)
9.0 1984 Panna Elenora Butters (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Panna Elenora Butters (gościnnie)
10.0 1980 Panna Elenora Butters (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mary Pat Gleason filmy Mary Pat Gleason najlepsze filmy Mary Pat Gleason zdjęcia Mary Pat Gleason galeria Mary Pat Gleason biografia Mary Pat Gleason nominacje Mary Pat Gleason nagrody i wyróżnienia Mary Pat Gleason filmografia Mary Pat Gleason aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.