Mary-Margaret Humes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Nancy Jennings (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Nancy Jennings (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Nancy Jennings (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Susan Drake (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Nancy Jennings (gościnnie)
7.3 2004 Helen Sanders (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Jeri Newman (2002) (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Nancy Jennings (gościnnie)
9.0 1996 Nancy Jennings (gościnnie)
8.5 1996 Nancy Jennings (gościnnie)
6.9
Na celowniku
Pointman
1995 Nancy Jennings (gościnnie)
7.9 1995 Nancy Jennings (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Nancy Jennings (gościnnie)
7.5
W pułapce czasu
Time Trax
1993 Nancy Jennings (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Nancy Jennings (gościnnie)
8.7 1992 Nancy Jennings (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Nancy Jennings (gościnnie)
9.0 1991 Nancy Jennings (gościnnie)
7.2 1988 Nancy Jennings (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Nancy Jennings (gościnnie)
7.0 1986 Nancy Jennings (gościnnie)
6.3 1986 Nancy Jennings (gościnnie)
9.0 1984 Nancy Jennings (gościnnie)
7.6 1984 Nancy Jennings (gościnnie)
7.1 1984 Nancy Jennings (gościnnie)
6.8 1983 Nancy Jennings (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Nancy Jennings (gościnnie)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 Nancy Jennings (gościnnie)
6.2 1982 Nancy Jennings (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Nancy Jennings (gościnnie)
8.2 1981 Nancy Jennings (gościnnie)
8.5 1979 Nancy Jennings (gościnnie)
0.0

0 Nancy Jennings (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mary-Margaret Humes filmy Mary-Margaret Humes najlepsze filmy Mary-Margaret Humes zdjęcia Mary-Margaret Humes galeria Mary-Margaret Humes biografia Mary-Margaret Humes nominacje Mary-Margaret Humes nagrody i wyróżnienia Mary-Margaret Humes filmografia Mary-Margaret Humes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.