Mary Jo Deschanel
Data urodzenia: Los Angele
Miejsce urodzenia: mąż Caleb Deschanel (od 08.07.1972), 2 córki: Emily (ur. 11.10.1976) i Zooey (ur. 17.01.1980)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Pani profesor
7.8
Bez mojej zgody
My Sister's Keeper
2009 Julia (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Julia (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Julia (gościnnie)
7.0 1995 Julia (gościnnie)
7.4
Twin Peaks: Ogniu krocz ze mną
Twin Peaks: Fire Walk with Me
1992 Julia (gościnnie)
8.4 1990 Eileen Hayward (gościnnie)
8.4 1990 Julia (gościnnie)
9.0 1988 Julia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mary Jo Deschanel filmy Mary Jo Deschanel najlepsze filmy Mary Jo Deschanel zdjęcia Mary Jo Deschanel galeria Mary Jo Deschanel biografia Mary Jo Deschanel nominacje Mary Jo Deschanel nagrody i wyróżnienia Mary Jo Deschanel filmografia Mary Jo Deschanel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.