Mary Healey
Data urodzenia: Rugby, Ang
Miejsce urodzenia: mąż Morgan Deare

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Pani Westerby (gościnnie)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Edith Bradley (gościnnie)
5.0 2001 Pracowniczka socjalna (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Iris Bletchley (gościnnie)
6.7
Daj, daj, daj
Gimme, Gimme, Gimme
1999 Krewna (gościnnie)
8.0 1999 Mari
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Frances Woodley (gościnnie)
0.0 1998 Matka panny młodej
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Pani Cook (gościnnie)
6.0 1997 Pauline Cartland (gościnnie)
7.6
Orkiestra
Brassed Off
1996 Ida
7.0 1993 Val (gościnnie)
7.9 1992 Pani Karno
6.8 1992 Pani Watkins (gościnnie)
7.8 1991 Pani Pearce (gościnnie)
0.0 1989 Położna (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Doreen (gościnnie)
0.0 1985 Pani Wynn
8.0 1979 Mary Peel
8.0 1979 Dorothy
0.0 1977 Dora Wheelwright
0.0 1976 Pani Cochrane
1.0 1975 (gościnnie)
10.0 1973 Alice Haines (gościnnie)
7.0 1972 Berte Merks (1977) (gościnnie)
0.0 1970 Rosine
0.0 1970 Clemence
6.0 1968 Ruth
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Killjoy (gościnnie)
8.6 1962 Marge Terry (1972) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mary Healey filmy Mary Healey najlepsze filmy Mary Healey zdjęcia Mary Healey galeria Mary Healey biografia Mary Healey nominacje Mary Healey nagrody i wyróżnienia Mary Healey filmografia Mary Healey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.