Mary Elizabeth McGlynn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2007 Kurenai Yuuhi / Orochimaru (ang. głos)
8.3 2006 Cornelia Li Britannia (ang. głos)
8.0 2006 Motoko Kusanagi (ang. głos)
7.1 2005 Terry (głos)
7.2
Appleseed
Appurushîdo
2004 (ang. głos)
7.9 2004 Motoko Kusanagi (ang. głos)
8.1 2003 Miranda (ang. głos)
8.2
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
Kôkaku kidôtai: Stand Alone Complex
2002 Major Motoko Kusanagi (ang. głos)
8.2 2002 Jeanne / Mamoru Kudo / Staruszka (ang. głos)
7.5 2002 Helba (ang.) (głos)
7.2 2002 Matka Mayu / Babcia Aoi (ang. głos)
6.2 2002 Asaba (ang.) (głos)
8.4 2001 Jura Basil Elden (ang. głos)
7.9 2000 Jura Basil Elden (ang. głos)
7.2 2000 Dokugumon / Floramon / Kiwimon / Pani Hida / Yuehon (ang. głos)
7.9 2000 Caroline (głos) (ang. głos)
6.8 1999 Hamil (ang. głos)
8.0 1999 Komentator, Chłopak, Celinda, Parka w Pokoju Obok, Matka Elka, Młody Gene, Kobieta (angielski dubing
7.5 1998 Hilda / Reiko Ando / Technik (ang. głos)
6.7 1998 Wiedźma (głos) (ang. głos)
8.4
El Hazard - Alternatywny Świat
El Hazard: Alternative World
1998 Królowa Diva / Królowa termitów (ang. głos)
8.2 1998 Rei / Prezenterka wiadomości (ang. głos)
8.2
Księżniczka Mononoke
Mononoke-hime
1997 Śpiewająca pieśń kobiet z Tatara (ang. głos)
8.0 1997 Cassandra (ang. głos)
7.6
Zaginiony
Vanishing Son
1995 Gwyneth Parnell (gościnnie)
8.0 1995 Shayla-Shayla (głos)
7.6 1995 Daelen (gościnnie)
6.4
Xena: wojownicza księżniczka
Xena: Warrior Princess
1995 Pandora (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Helen Rafferty (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Sue Anne Winters (1993) (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Karen Reisner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mary Elizabeth McGlynn filmy Mary Elizabeth McGlynn najlepsze filmy Mary Elizabeth McGlynn zdjęcia Mary Elizabeth McGlynn galeria Mary Elizabeth McGlynn biografia Mary Elizabeth McGlynn nominacje Mary Elizabeth McGlynn nagrody i wyróżnienia Mary Elizabeth McGlynn filmografia Mary Elizabeth McGlynn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.