Mary Alice
Data urodzenia: 1941-12-03
Miejsce urodzenia: Indianola, Missisipi, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2003 Jackie Simon (gościnnie)
8.3 2000 Pani Pettaway (gościnnie)
7.0 1999 Abby Franklin (gościnnie)
10.0 1997 Ella Clark (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Eugenia Hill (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Eugenia Hill (gościnnie)
6.9
Usłane różami
Bed of Roses
1996 Alice
6.3 1996 Loretta (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Georgia Bishop (gościnnie)
8.0
Doskonały świat
Perfect World, A
1993 Lottie, żona Macka
8.3 1991 Marguerite Peck
8.0
Przebudzenia
Awakenings
1990 Siostra Margaret
6.3
Fajerwerki próżności
Bonfire of the Vanities, The
1990 Annie Lamb
8.2
Spać ze złem
To Sleep with Anger
1990 Suzy
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Lettie Bostic (1988-1989)
5.7 1986 Maxine Manley (gościnnie)
7.8 1976 Angel (gościnnie)
10.0 1976 Evelyn Burrell (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mary Alice filmy Mary Alice najlepsze filmy Mary Alice zdjęcia Mary Alice galeria Mary Alice biografia Mary Alice nominacje Mary Alice nagrody i wyróżnienia Mary Alice filmografia Mary Alice aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.