Martyn Ellis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Farmer
0.0 2004 Pan Howarth (gościnnie)
6.4 2003 (gościnnie)
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Braciszek Tuck
0.0 1994 Ernie Hardy
10.0 1987 PC Paul Georgiu
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Gerald Vaughn (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Martyn Ellis filmy Martyn Ellis najlepsze filmy Martyn Ellis zdjęcia Martyn Ellis galeria Martyn Ellis biografia Martyn Ellis nominacje Martyn Ellis nagrody i wyróżnienia Martyn Ellis filmografia Martyn Ellis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.